Om

Nobelvägens Fotvård

Ta hand om dina fötter tillsammans med mig!

Nobelvägens fotvård har funnits på samma ställe i över 25 år och från och med 3 november 2014 tog jag över kliniken och välkomnar gamla som nya kunder!


Elena heter jag och är utbildad diplomerad medicinsk fotterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut här i Malmö. Med den senaste utbildningen i bagaget och med mer än 4 års erfarenhet är jag alltid redo att ta hand om era fötter. Allt ifrån en skön underbensmassage till ett besvärligt nageltrång, felställning i foten, vårtor eller stela leder och mycket mer.


Mitt intresse för kroppen och medicin har alltid funnits med mig. Efter många år som kontorist, receptionist och kundtjänstmedarbetare växte tanken fram att utbilda mig inom hälsa/vård. Vintern 2012 blev jag påkörd och fick en fraktur på min fot. Det var en ganska jobbig tid att inte kunna använda sin fot och jag insåg snabbt hur viktigt det är att ha friska fötter och att kunna gå utan smärta. Beslutet att utbilda mig till fotterapeut föddes under min rehabiliteringstid och det har nu resulterat i att jag  har detta fantastiska yrke!


ag anser att egenvården är mycket viktig. Den tillsammans med min kunskap och anpassade behandlingar för just dina fötter kan vi komma långt!

Tillsammans mot friskare fötter!

Välkommen!


Elena

Copyright  ©  All Rights Reserved